Privacy and use policy approval


Adatkezelési és felhasználási hozzájárulás (Hozzájárulás)

A Videosquare oldalon történő regisztrációhoz

A jelen adatkezelési és felhasználási hozzájárulás a Videosquare Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., Cg.01-09-170938, mint Üzemeltető) által üzemeltetett https://videosquare.eu/ weboldalra (Videosquare) regisztráló felhasználók (Felhasználó) személyes adatainak kezeléséhez szükséges hozzájárulását tartalmazza.

A Videosquare egy vállalati videoportál, amely audió/videó felvételek web alapú, nyílt vagy zárt felhasználói csoportok számára történő megosztására alkalmas. A Videosquare szolgáltatásra előfizető szervezet (Előfizető) egy különálló aldomain alatt éri el a saját Videosquare szolgáltatási példányát, a hozzá tartozó felhasználók menedzsmentjét Előfizető adminisztrátora végezheti el.

1) Felhasználó a Videosquare oldalon történő nyílt regisztrációt vagy az Előfizető adminisztrátora által történő meghívás útján kerülhet be a Videosquare rendszerbe (Regisztráció). A Felhasználó e-mail cím és jelszó segítségével azonosítja magát.

2) Üzemeltető a regisztrált személyes adatait a Regisztráció érdekében kezeli, valamint biztosítja, hogy az adatkezelés minden szakaszában az adatkezelés a célnak megfelelően történjen. A Felhasználó ezennel hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez a jelen pontban meghatározott adatkezelési célok érdekében.

3) Az adatkezelés időtartama a Regisztráció törlését követő öt (5) év.

4) Üzemeltető kijelenti, hogy Felhasználó személyes adatait harmadik félnek át nem adja. Üzemeltető továbbá rendszereinek körültekintő kialakításával, valamint titkosítási mechanizmusok (SSL) biztosításával törekszik rá, hogy Felhasználó adatait illetéktelen kezekbe való kerüléstől megvédje.

5) A felhasználói Regisztrációt követően jelen Hozzájárulása az alábbi személyes adatok kezelésére vonatkozik:

a) a Felhasználó neve;

b) a Felhasználó email címe;

c) a Felhasználó email címéhez tartozó jelszó lenyomat (hash);

d) a Felhasználó megjelenített neve (becenév);

e) a Felhasználó IP címe;

f) a Felhasználó eszközének adatai: böngésző verziója és konfigurációja;

Mint a Videosquare által nyújtott szolgáltatások felhasználója, a jelen Hozzájárulás elfogadásával igazolom, hogy a Hozzájárulást elolvastam és megértettem.